Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

Aktivitetsdag

Kategori: Träning

idag har vi varit iväg hela långa dagen med våra härliga hundvänner! vi hade en aktivitetsdag med apportering och spårning. även var en där som gick igenom hundmassage. det var en intressant och lärorik dag då man ser vad som ska läggas mer/mindre tid och träning på. alltid kan man lära sig något nytt så att saker och ting förbättras.  Det är alltiid kul att träffa alla också och roliga saker tillsammans!
det var skönt att ha en dag utan plugg och bara göra det som jag älskar, att träna hund!
det var mycket att ta in så efter nästan 10 timmar hemifrån så är både jag och swatch är helt slut i knoppen och kroppen. så nu ligger älsakde swatch bredvid och myser <3
 
tack alla som anordnade denna dag!
 

Kommentarer

  • Vivi-ann Niklasson säger:

    Hej min goa !!
    Vilken härlig dag du och vovven haft ! Förstår att ni är jättetrötta, det blir ju gott att kliva i den där möbeln där man kan slappna av och välkomna John Blund.
    Klockan är strax efter sju och solen stiger på himlen. Morfar har gått ner till sjön för att sätta i alla hummertinorna, håll tummarna för någon fångst. Jag är jätteglad att du kom och åt i fredags, hoppas din kväll blev som den skulle.
    Har hittat receptet efter lite sökning bland mycket diverse.
    Kramar
    Mormor

    2012-09-24 | 07:38:35

Kommentera inlägget här: