Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

Aktivitetsdag

Kategori: Träning

idag har vi varit iväg hela långa dagen med våra härliga hundvänner! vi hade en aktivitetsdag med apportering och spårning. även var en där som gick igenom hundmassage. det var en intressant och lärorik dag då man ser vad som ska läggas mer/mindre tid och träning på. alltid kan man lära sig något nytt så att saker och ting förbättras.  Det är alltiid kul att träffa alla också och roliga saker tillsammans!
det var skönt att ha en dag utan plugg och bara göra det som jag älskar, att träna hund!
det var mycket att ta in så efter nästan 10 timmar hemifrån så är både jag och swatch är helt slut i knoppen och kroppen. så nu ligger älsakde swatch bredvid och myser <3
 
tack alla som anordnade denna dag!
 

Höstdag på landet

Kategori: Allmänt

har precis kommit hem ifrån en underbar dag på landet! toppen väder fick vi så både jag och swatch är väldigt nöjda. swatch gick i lina i princip hela dagen o lekte o bara lufsade runt, riktigt härligt för honom! kan säga att han är rätt trött just nu.. tack mormor o morfar för dagen!
 
swatch lufsar runt
 
sitta o kolla är mysigt
springa med leeeeksaken!
 
sammanfattningen är det har varit en alldeles underbar toppendag, nu är det dags att sova snart för trött blev man

Reeeegn, regn och regn

Kategori: Allmänt

fyy vilket väder!!! hann komma ca 10 meter innan jag fick vända hem för att hämta regnkläder när himlen bara öppnade sig. men som tur e så är ju jag lite konstig så jag tycker att det är rätt mysigt att gå i spöregn. swatch tycker dock inte lika mycket om det. hehe. en mysig promenad var det i alla fall och det bästa sättet att ladda upp från skola inför plugg! såklart är det sol och blå himmel nu när vi har kommit in, vad annars?!?
 
halva denna veckan har gått men just nu längtar jag bara efter lördag, det kommer bli en riktigt mysig dag på Orust! vi hoppas på bra väder så swatch får springa runt där ute utan att bli svart ;) och att vi kan ta härliga promenader.

mysdag

Kategori: Allmänt

idag på eftermiddagen tog vi en härlig promenad i det konstiga vädret ;) vi gick till ett av swatchs favvoställen där jag kunde släppa swatch och han fick springa av sig lite, härligt för honom. kan avslöja att han fick duschas av sen, han var inte så blond längre ;)
 
http://distilleryimage1.instagram.com/e5179cc6fb4d11e1a0d522000a1ea015_7.jpg
swatch luffsar runt i gräset

dagen

Kategori: Allmänt

idag har vi varit iväg och gått en promenad i fors. dock var det inte i "hundsyfte" utan det var Livets Gång som var arrangerat idag. tyvärr hann inte swatch och jag vara med så länge men en stund var vi där i alla fall och det var kul att medverka! En viktig sak som borde uppmärksammas mera!
Nu ikväll har vi haft en sån skön mmys kväll jag och swatch. Swatch e på riktigt myshumör såhan sitter nära så jag kommer åt att gosa med honom <3 just nu har han lagt sig alldeles vid mig och har somnat så skönt.
 
<3

kbaskogen

Kategori: Träning

har intehunnit sitta vid datron så får skriva om i onsdags  idag istället. vi träffade linda och shiva i den underbara kungsbacka skogen! en skön höstkväll var det så en toppen promenad/träning/spårning blev det. både swatch och jag var nöjda och glada efteråt. en skön paus iallt med skola och så.
nu ser vi frramemot en skön helg med en del hundsaker inplanerat
 


 
 


bilder ifrån lite av träningen och från promenaden :)

lite snabbt sådär

Kategori: Allmänt

ett lite snabbinlägg får det bli dåjag mest har fullt upp och sällan sitter vid datorn om det inte är i skolsyfte just nu. vardagen flyter på, swatch önskar nog igen att jag ska få lov eller i alla fall vara hemma lite mer med honom. som tur e har jag knappt haft några läxor så har fortfarande haft en hel del tid till swatch.
denna månaden kommer bli väldigt rolig "hundmässigt" då jag har en massa roliga saker planerade, kul, kul!
får se när jag hinner med att skriva igen, e hellre ute med swatch än sitter här och häckar ;)