Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

fy vilket väder

Kategori: Allmänt

åh vilket hemskt väder det har varit idag!! vi hade egentligen tänkt gå på Åsa naturreservat med hundvännerna men den blåsten som var och regnet fick vi ställa in. Det fanns ingen chans att kunna gå i detta väder. Istället träffades jag och linda på en fika o sen fick jag och swatch själva gå ut och gå. Fy F** vilket väder! inte mysigt någonstans, swatch tyckte inte heller om det utan var glad över att komma hem o få lägga sig i sin varma sköna säng. nu hoppas vi på bättre väder resten av veckan, jag har ju lov så så swatch har mig för sig själv hela långa dagarna

amundön med bästa Johanna!

Kategori: Allmänt

har haft en grym dag på stora amundön med bästa Johanna!! vi gick först en skön promenad genom skogen till havet som slutade med att Johanna fastnade i sanden, ouups! för en gång skull var det inte jag som bli lossputtad ;) lite träning med en glad swatch och sedan en god fika med massa prat!;) tur hade vi så vädret sprack upp till sol och blå himmel. en toppen dag helt enkelt!
promenad genom skogen med de bästa!
måste ju ha en bild framför havet ;)
 
 

idag..

Kategori: servicehund

idag åkte vi till Ikea. Jag var inte på något bra humör och hade egentligen nog mest lust att kolla film hela dagen men med swatch som var på sitt bästa humör så det blev roligt och bra ändå! vi gick runt och kollade, eller var det de andra som mest kollade på oss? har ju som sagt tröttnat på de ständiga blickarna... kan man aldrig bara få gå utan tusen blickar ooch kommentarer?! aja, swatch skötte sig toppen i alla fall!
då vi hade mycket tid över gick vi även till huvuröds som ligger nära och ett smaskigt ben blev inhandlat.

En rolig sak som  hände var att jag träffade på en från grundskolan som aldrig sätt swatch (och haft en massa fördomar mot mig) som fick se swatch uppföra sig utmärkt och höra hur mycket bättre gymnasiet är. Fördomar är något som jag hatar! de ska brytas och man ska inte ha fördomar mot saker man inte vet något om!!!
 
Ikväll har vi firat bästa morfar så nu är vi helt slut så det blir en tidig kväll för att ladda om inför morgondagen.
utanför Ikea får man också jobba lite, min älskade swatch

snart helg

Kategori: Allmänt

och där lider denna skolvecka mot sitt slut. Helgen är efterlängtad och har massa rolig träning med swatch inlagd. Hoppas på att det blir en riktigt bra helg även om plugget finns där.
Denna veckan har det mest varit vanligt, vardagen har liksom flytigt på. I onsdags fick han följa med att jobba då jag hade två assistentinterjuver och sedan ett möte angående assistansen. han blev glad när vi äntligen skulle gå därifrån, lite långtråkigt att bara få ligga där när massa roliga personer kommer in i rummet, men duktig var han :)
Nu ser jag framemot att få komma hem från skolan och sedan ha en skön fredagskväll med swatch!

regndag på Tjolöholm

Kategori: Allmänt

idag tog vi en tur ut till Tjolöholm. vädret var kasst och det var allmänt svinkallt ute så blev ju inte så taggad när jag klev upp imorse. dock var det skönt för de flesta andra var smarta nog att hålla sig inne en dag som denna så det var väldigt lugnt ute ;) ialla fall körde vi igenom allt i princip som går att träna ute och avslutade såklart med fika, vad annars? hehe. swatch blev trött och lagom till att regnet öste ner hann vi komma därifrån lagom stelfrusna. en kort stund var vi hemma sen var det iväg till lördagsmiddag hos mormor och morfar. nu är vi hemma och trötta och dags att ladda om inför morgondagen :)
(räknade ut att vi nästan varit ute i 5 timmar i detta regnet idag, åh vad härligt med höst...;))
 
swatch framför havet
promenad till vattnet bland alla mysiga höstträd
en paus framför slottet
trots det dåliga vädret var det rätt fint därute!

glädjande besked

Kategori: Allmänt

idag har swatch gått på den årliga kontrollen så att han är frisk och så vidare, det var han :) 
han fick beröm för sina ryggmuskler som var riktigt fina och för att vara i den åldern och i så bra form, trodde aldrig att jag skulle få höra det. ett bra avslut på denna vecka alltså! denna helgen ska jag enbart ägna mig åt swatch och nära och kära! inget plugg eller sådant tråkigt, bara roliga saker för att ladda upp med lite ny och positiv energi för kommande vecka

kvällspromenad

Kategori: Allmänt

hemma från en härlig men kall kvällspromenad med swatch och mamma! en paus från plugg och bara komma ut lite, hur härligt som helst!
 
 

efter regn kommer solsken

Kategori: Allmänt

det har varit några tråkiga dagar med tråkigheter men är så glad över min ständiga följare swatch. de som säger något orättvist mot honom gör mig arg ! Ingen har rätt att kritisera saker som de inte har att göra med och som är saker som han är inlärd att göra och gör precis som han ska. Han är min fyrbente assistent och han är värd så otroligt mycket! Det är mycket tack vare honom som varje dag fungerar och att jag klarar av vissa motgångar.
har idag i alla fall fått en helt underbar promenad med swatch i ett härligt höstväder och enlycklig hund. det är skönt då man kan släppa allt annat och bara få njuta av all lycka swatch utstrålar

höst

Kategori: Allmänt

hösten är defitivt här! dagen kan börja med strålande sol för att sedan spöregna. härligt! eller inte!
i veckan har vi varit och lekt och tränat på swatch favvoställe här i stan, han var dock inte lika glad när han fick tvättas för han blev så svart men oj vad lycklig han var att få springa i leran och allt! riktig lycka att kolla på.
nu i helgen har vi varit ensamma hemma o mååånga promenader har det blvit. han var lite fundersam när det vvar jag som skulle gå innan skolan med honom. vi hade sån skön promenad i perfekt höstväder, dock när jag kom hem var det spöregn så då var det inte lika mysigt, men skönt ändå.
igår spenderades hela dagen hos farmor och farfar med kusin, en mysig dag och swatch var glad och nöjd att vara där. kul att inte alltid gå ensam på promenader, utan ha lite sällskap med var roligt både för mig och swatch.
idag gick vi ut i strålande sol men mitt under kom världens störtskur som tur var gick den över rätt fort så man han inte bli helt genomblöt i alla fall. sen tog vi en tur på kungsmässan och som vanligt tusen kommentarer om hur söt och duktig och så "såna hundar" är. swatch gillar att visa upp sig i alla fall.
 
Det var allt för denna gången, nu blir det myskväll och plugg!

ett tag sedan

Kategori: Allmänt

ett tag sedan jag skrev nu. allt flyter liksom på, mycket händer i skolan och med swatch händer det vanliga så är egentligen inte något speciellt att skriva.
oktober är nu här, regnet som tillhör också! däremot har ju oktober hållt på sedan typ juni känns det som men ändå. Ibland är det i alla fall mysiga höstdagar som man får passa på att njuta utav!
idag hade jag en  superbra promenad/träning. gick ut med superdåligt humör men kom hem glad och nöjd, alltid lika trevligt när det blir så! han är den bästa på att få mig på bra humör! <3
 
nu längtar jag mest till denna helgen både för att slippa skolan och en massa roliga saker planerade, jag och swatch kommer få en supermysig helg!