Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

rally och lite annan träning

Kategori: Träning

åh vad lycklig jag blir av såna här träningar! början med rally, sen lite lydnad, lite mer rally och sen en härlig promenad i detta underbara höstväder, värmen är kvar änoch då e det okej! såna här kvällar kan jag leva på länge. trevligt sällskaap hade vi såklart också utav Linda och Shiva.
en glad swatch som får träna rally, en av hans favoritsak att sysselsättas med
swatch väntar på att få starta
 
 
<3
 
 

´höst

Kategori: Allmänt

hösten har kommit och skolan har dragit igång. inget jag har sett framemot och ser absolut inte framemot hösten!
i torsdags träffade vi Linda och Shiva och tränade rally. mest passivitet och promenad blev det dock men lite rally också! swatch uppskattade att äntligen få köra rally igen.
igår tog vi en utflykt ut till stora amundön. vädret hade vi med oss så vi tog en promenad ut till klipporna och satt där och fikade, mysigt värre!
Det sköna med swatch e att jag faktiskt kommer vara tvungen att ta pluggpauser nu när skolan är igång. jag måste ut och gå och träna och så. ett av det bästa sätten att rensa hjärnan ju! nu laddar vi upp för ännu en vecka då skolan kommer dra igång mer men ser framemot en mysig höst ändå tillsammans med swatch!
på promenaden mot klipporna och havet
rätt okej fikaplats!
en glad swatch vid fikan :) <3

regnet det bara öser ner

Kategori: Allmänt

idag är det min sista lovdag för denna sommaren, känns ju lagom deprimerande men bara 10veckor kvar till nästa lov. sista dagen tillbringades i skogen med härliga hundvänner, tror inte det kunde bli ett bättre avslut. dock blir det även träning imron med underbara linda o shiva så ingen vila för swatch än.

det lider mot ett slut

Kategori: Allmänt

åh vad jag inte vill börja skolan igen!!!! vill fortsätta ha lov, lägga massa tid och ork på swatch, bara göra det jag vill göra. önskade att lovet fortsatte eller att ialla fall att jag skulle ha lite mera fritid nu när skolan börjar. jaja finns inte såmycket mer att göra än att ta vara på de sista 3 dagarna som är kvar.

nu i veckan har det bland annat blivit en massa härliga skogspromenader, vi har spårat, varit i stan och träffat en gammal assistent som swatch blev överlycklig av att träffat, gått promenad med en gammalklasskompis och hennes hund och varit på det sista Lotta på liseberg. sammanfattningen är att  en härlig vecka har det varit!

long time, no seen

Kategori: Allmänt

nu är jag hemma ifrån 2 helt galet roliga och grymma på veckor på ågrenska med underbara vänner. när jag kom hem möttes jag utav en överlycklig swatch, som jag har längtat efter honom! trodde inte att det skulle vara så svårt att vara ifrån honom eftersom jag visste att han hade det bra men.. idag är det vrålvarmt så det får bli lite svalare först sen ska vi ut på en härlig långpromenad!! mysigt och härligt värrre.