Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

suck

Kategori: Maj 2009

suck säger jag bara...!
blir så trött på mig själv för att jagi nte har tagit tag i hans träning mer efter examen, att jag slappat till mig. efter examen försvann lusten och orken till att träna så jag fortsatte inte, han fick ibland följa med men jag tränade inte utan han bara följde med som han också ska kunna.. idag var vi på ikea för han verkade så uttråkad så vi åkte dit och gick ett varv bland allt jäkla folk men han stressade, ville hälsa på folk, kunde inte gå i koppel och ville äta allt som låg på marken. såhär kan han ju inte uppföra sig! de assar jag har i gymnaiset vet om att jag har en servicehund och vill ju som jag att jag ska kolla om han får följa med men då måste han vekrligen skärpa sig för såhär kan han ju inte uppföra sig på skolan! så måste vekrligen ta tag i tränignen igen..
suck säger jag bara!

Jaha

Kategori: Maj 2009

Jaha vad vill ni egentligen veta? de senaste dagarna har vi inte gjort så mycket fast det märks att han lyssnar bättre :) för nu kan jag ropa på han även när han sover och han kommer direkt det gjorde han inte förut..
Igår spelade vi rätt mycket på ett hundspel vilken han tyckte var roligt men frustrerande för han förstod inte riktigt hur han skulle göra men tillslut lyckades han ju iaf få godisarna så :) Det är bra med spel för det tröttar ut hjärnan väldigt fort och det behöver han ;)
Idag var vi hos sjukgymnasten som gick rätt bra, det går iaf i rätt rikting..

..

Kategori: Maj 2009

Vet egentligen inte vad jag ska blogga om just nu, har tappat lite suget på att ha en blogg men det kommer väl?
har varit borta en vecka utan swatch nu och innan dess gjorde vi inte så mycket utan vi var iväg lite då och då men inte mycket mer än det. har iaf fått reda på att han har haft det jättebra när jag var i usa vilket känns super!
Har även nu skrivit upp vad jag ska lära honom som jag har nytta av så det e bra, ska också ta tag i att kolla om han får komma till gymnasiet... vet dock inte riktigt hur jag ska kolla men det löser väl sig.