Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

USA

Kategori: Maj 2009

Imorgon åker jag till USA med familjen!:)
Idag har jag och pappa varit och lämnat Swatch hos en uppe i Sollenbrun. känns jättekonstigt att inte ha honom här hemma och jag saknar redan honom. Det är första gången som vi är ifrån varandra så länge, längst har vi varit ifrån varandra 1 vecka så det är lite skillnad när det blir typ 17 dagar.. Jag tror han kommer få det jättebra men jag kommer sakna honom!

Nu är jag borta ett tag så bloggen kommer inte uppdateras på ett tag..

Midsommar:)

Kategori: Maj 2009

Äntligen så har jag tagit lite bilder! det är lite bilder från midsommar som vi firade på landet.


En bild på mig och Swatch när vi sitter och väntar på att göra oss i ordning
inför kvällen..


Swatch fick en filt av mormor att ligga på på kvällen så att han inte skulle bli så kall
av gräset som han tyckte var mysig att lägga sig på


Swatch brukar alltid vara mest "bakis" av alla ;) det är ju många folk att hålla reda på och så
var det rätt varmt idag också så att lägga sig och sova i skuggan en stund var mysigt ;)

Vi har haft en bra midsommar iaf och nu laddar vi inför att ta tag i all packning inför vi ska åka

Midsommar

Kategori: Maj 2009

I morgon är det midsommar :) som alltid ska vi fira det uppe på landet på orust:) det mesta är nu packat förutom swatchs saker men först ska vi en tur till hans sjukgymnast och sedan är det dags att fixa hans grejer sen åker vi :) det ska vi skönt att komma upp dit och bara chilla runt lite. på lördag kommer vi hem igen och då är det dags att packa om bara för på tisdag åker vi och han åker redan på måndag. det är första gången som vi är borta från varandra såhär länge! vi har max varit borta från varandra i 7 dagar typ och nu blir det typ 17 dagar, kommer sakna honom sjukt mycket tror jag samtidigt som jag kommer att ha fullt upp och om jag ska vara ärlig trorr jag att han kommer tycka det kommer bli lite skönt att få vara "vanlig" hund i några dagar.

Ha en bra midsommar så får jag se om jag hinner skriva innan vi åker annars så skriver jag när jag kommer hem.

allmänt trött..

Kategori: Maj 2009

Just nu e jag allmänt trött på allting... känner att jag behöver skriva av mig även om inte allt handlar om swatch så gör det alltid det i slutändan ändå..
Har just nu ett stort dåligt samvete för swatch för jag har liksom inte orkat göra något med honom så han får sina promenader, hjälper mig ibland men ligger mest brevid mig och bara sover. I helgen blev jag lite halvsjuk som jag blir ibland när jag har överansträngt mig lite så då hade jag en hund efter mig var jag en gick, han var inte glad när han var tvungen att gå i från mig utan ville hålla koll på mig och vara nära mig ifall jag behövde honom vilket jag verkligen uppskattar! det är mysigt även fast det blev lite jobbigt när han skulle sitta brevid mig när jag låg i soffan och kollade på film så jag såg ingenting men jag gillar han ändå :)
Idag hade jag sååå önskat att han  var med mig  hos min sjukgymnast som var helt dum i huvudet (så får man kanske inte säga men det stämmer!) för det första trodde hon att jag var efterbliven och pratade med min ass om allt alltså över huvudet på mig vilket jag HATAR! sen e jag känslig när man ska ta ut rörligheten och man måste vara väldigt försiktig för annars blir det inget bra men det var hon absolut inte! hon tryckte på även när jag sa att det inte gick mer och då bad hon mig slappna av?! tänker aldrig mer gå tillbaka till henne! önskade att swatch kunde varit med och typ försvarat migg ;) nä så får man inte säga men ändå..
lite klag från mig men hoppas nästa inlägg blir lite mer positivt!
Imorn ska iaf swatch jag ha en mysig dag hemma hos farmor och farfar och vila upp oss :D

Sommarloov

Kategori: Maj 2009

Jag har sommarlov nu!:D Igår kväll var det avslutning osv.. Jag har alltså gått ut grundskolan, sjuukt!! har inte riktigt fattat det ännu men det kommer väl? hoppas jag iaf!
Det kommer även betyda att jag e hela stor del av dagarna så swatch får umgås med mig!;) han brukar inte alltid vara jätteglad i början av loven då han e van att få sova hela dagarna tills jag kommer hem, en grej som har märkts det sista e att han sover inte alltid på nätterna utan ligger vaken och kollar på mig? så han sover numera när jag e i skolan... )
han fick värsta rycket  nyss och bara hoppade upp i mitt knä och typ pussade ihjäl mig ;)<3 MYYS

:)

Kategori: Maj 2009

Det har varit än lång helg men det har hänt mycket roligt.
Igår åkte vi först till Landvetter för att säga hej då till min syster som åkte till Frankrike för att jobba och då fick swatch följa, såna tillfällen är dem bästa när det inte är träning utan han får bara hänga på och det klarade han galant.
sen åkte vi till McDonald´s i Alingsås för att äta, vilket är sååå äckligt efter alla gånger vi har tränat på McDonald´s... dit fick han också gå med, först ville han jaga alla flugor som flög men när han blev tillsagd att ligga ner så la han sig ner och låg där tills vi gick. sen åkte vi till sollenbrun vilket kändes som världens ände:P där ska han bo i några dagar när vi är i USA och vi fick se hur han kommer och ha det osv.. han kommer ha det super tror jag, det var en gård med hästar höns kaniner osv och stora hagar han kan gå lös i så det kommer bli super.
Idag har vi tränat rallylydnad med linda och shiva vilket var jättekul! sen åkte vi in till stan och tog en glass och hade en mysig pratstund!:)
Nu sover swatch som en stock brevid mig;)

snart sommar

Kategori: Maj 2009

Har egentligen inget vettigt att skriva här nu känns det som, vi tränar inte så mycket just nu, motivationen har försvunnit lite och jag har varit tvungen att ta igen mitt sociala liv lite och umgåtts med mina klasskompisar som vi snart kommer splittras ifrån varandra. För mig ska det bli såå skönt med sommarlov och jag hoppas att jag får upp motivationen igen att träna och har tid och ork för det.
det märks att vi inte har tränat så mycket för när vi gör det så tar det en stund innan han fattar att han ska koncentrera sig, han vill mest nosa runt och rulla sig i gräset.
Nu hoppas vi på att sommaren kommer hit på riktigt fast inte för varmt för då orkar ju inte swatch med men det skulle vara bra med uppehåll iaf.
rätt meningslöst attt jag ens skrev men aja..