Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

ingen skola

Kategori: Allmänt

swatch låg under mina fotplattor hela morgon och sov medan jag kunde kolla tv, en skön morgon med andra ord!
 
idag hade jag tur, alla mina lektioner blev inställda så det blev ingen skola, kunde nog inte komma mer lägligt just nu.
idag är det även fint väder (kors i taket) så jag och swatch tog efter en lååång chillmorgon en underbar promenad till hans favvoställe för att springa av sig, träna och uppletande. har med andra ord en trött och nöjd hund nu.
 
 

det ständgia samvetet

Kategori: Allmänt

är så trött på detta ständiga dåliga samvete, samvete för swatch, jag önskar  sååå att jag hade mer tid och ork till honom, önskar att jag hade kunnat gå en sån där idiotlång skogsrunda när det spöregnar så där härligt! önskar att jag hade kunnat åka iväg typ varje dag så han får träffa sina kompisar och ha kul o träna, önskar så mycket. har samvete för alla mina underbara vänner, de som jag önskar jag kunde träffa mycket oftare, min släkt och familj, skulle vilja hinna och orka träffa och umgås oftare med, samvete för att jag inte tar vara på tiden, så som man ska göra. som sagt hatar detta ständigt dåliga samvete!
just nu vill jag mest bara gå i ide, fram till sommaren, till värmen, till ledigheten.
 
i helgen ska jag som sagt åka bort, träffa härliga vänner, se en bra bio och bara vara! något som jag har längtat efter, måste bara bli klar med skolarbetet...

plugg

Kategori: Allmänt

denna veckan har nog mina lärare sluta konversera med varandra, hoppas det i alla fall för annars vill de oss något ont med mening.. har typ 5 inlämningar, en redovisning + vanliga läxor.. så min största tid spenderas framför denna dator... skönt att halva veckan har gått och snart helg, jag ska bort så swatch får ledigt och bara mysa med mina föräldrar. Är som vanligt glad att swatch tvingar ut mig så får jag lite pluggpauser, hade nog blivit halvt galen om plugget var allt jag gjorde..
 
hade god lust att krypa ner bredvid honom häromdagen!
 
längtar tillbaka till sommaren när jag ser denna bild!

underbara dag

Kategori: Allmänt

har haft en helg ensam hemma så massa swatchtid har det blivit, mysigt! idag har det varit underbart väder ute så imorse blev en riktig långtur på närmare två timmar och nyss en tur till mormor och morfar. en dag som har fyllt på energin!
swatch har varit en riktig myshund de senaste dagarna, han har kommit och lagt huvudet i knät och bara stått där, jättelänge, något av det bästa jag vet

fullt ös, medvetslös

Kategori: Allmänt

har haft mycket annat det senaste därav blir det sällan inlägg, o de som blir är kanske inte så roliga heller..
i lördags hade vi en mysig dag i skogen, här hemma faktiskt. jag gav mig *** på att komma in i skogen som ligger precis vid oss så in i leran blev det. första försöket gick väl sådär, blev bomstopp men andra kom jag en bit in så jag kunde låta swatch gå runt i lina i alla fall. några uppletande gjorde vi också, riktigt uppskattat av en lycklig swatch! efter att ha sprungit runt i leran var han nöjd (och svart) och då även blir jag nöjd och glad.
fullt upp är det annars, därför blir det inte så många inlägg, inte heller så innehållsrika..

fundersam och tacksam

Kategori: Allmänt

är lite fundersam just nu, det kretsar många tankar.. har mycket som jag vill skriva ner, men finner inga ord. har haft en del tid att "inte göra något" det senaste och då blir det funderingar. Senast igår tror jag att det var funderade jag över hur tacksam jag är över swatch, över hur han får mig att göra saker. Igår var det regnigt kallt, mörkt och sånt väder man kryper ner under en filt och kollar på någon amerikansk film, istället fick jag ta på alla kläder och gå ut på promenad och faktiskt, det var hur skönt som helst! Ett litet exempel som för många låter litet och löjligt men alla småsaker gör sitt!
 
idag när jag kollade på solsidan som alla andra blev jag avbruten av att jag hade en hund i knät som gav mig världens puss. Där stod han ett tag, jag nådde honom för att klappa och han kunde bara stå där, sådana stunder stannar allt och allt känns bara toppen!
 
Skulle nog kunna sitta här i timmar och skriva om hur mycket jag älskar min hund och hur mycket han betyder men det blir lite klyshigt så det får räcka där med att skriva att Swatch är mitt allt och jag är så tacksam över att jag har honom!

höstlovet

Kategori: Allmänt

och där var sista lovdagen snart slut, eller ja det är ju en hel kväll kvar men nu är det ju "bara" helg. Mycket har hänt och det var behövligt med lov, några saker mindre att göra när skolan drar igång i alla fall.
swatch fick träffa sin kompis wilma i onsdags och tog en promenad i kbaskogen, riktigt mysigt och båda hundarna var glada över att ses. igår var vi på inomhusträning med härliga hundvänner, så skönt att träna inomhus ibland. En annan sak som är skönt med inomhusträning är att ioch med värmen och plant underlag kan jag klara mig bättre själv, det stärker självkänslan något oerhört! Swatch var så trött efteråt hem i taxin så han somnade på stört.
Idag var han med på möte och sov genom hela, gårdagen tog hans krafter kanske? ikväll får bli en lugn kväll så det blir fredagsmys med swatch! vi båda behöver nog ta det lite lugnt..
tyvärr har det inte tagits några bilder så får bli ett tråkigt inlägg med bara massa text..