Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

Tredje året har börjat

Kategori: Allmänt

Sista dagarna med lov är slut och idag började skolan igen. Men nu är det helg igen. Min syster jobbar i helgen vilket ska bli skönt. Just nu sitter vi, hon pysslar, musik är på och vi kan prata ikapp sen vi sågs sist.

I veckan fixades allt det där sista som behövdes bli gjort men också massa tid med swatch. Vi var iväg med 2 hundvänner, 6 hundar och en riktigt bra stund. I skogen kan man släppa det där runtomkring och bara njuta av de lyckliga hundarna.

Idag var en sådan dag jag var extra glad att ha swatch som är den bästa på att få mig på bättre humör och att promenera med honom gjorde att jag kunde rensa huvudet efter dagen i skolan. Kommer bli spännande, eller något att se hur detta år blir. Men student är inte alltför långt till och sen är jag nästan klar.

I veckan hittade jag ett nytt bra ställe att gå på, ett ställe swatch älskar. Han springer som en tok och är lyckan lyser ur ögonen, då går det inte att inte le. Lägger ut lite bilder från promenaden på en glad swatch.

Sista veckan nu då

Kategori: Allmänt

Längesen det blev ett inlägg här men tid och ork till att skriva har inte funnits helt enkelt. Lovet har flutit på och många härliga promenader, träningar och stunder med swatch blir det. Bland annat har vi varit mycket på Liseberg, mysiga kvällar i stan med fina vänner och vi har klarat årsprovet. Tråkigt att det bara är 6 dagar kvar till skolan drar igång och vardagen drar igång. Både swatch och jag gillar detta med lov så mycket mer.

Ikväll har jag en ensamkväll så swatch sover vid min sida och jag kan lyssna på så hög musik jag vara vill och bara vara, så skönt och så behövligt.