Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

regndag på Tjolöholm

Kategori: Allmänt

idag tog vi en tur ut till Tjolöholm. vädret var kasst och det var allmänt svinkallt ute så blev ju inte så taggad när jag klev upp imorse. dock var det skönt för de flesta andra var smarta nog att hålla sig inne en dag som denna så det var väldigt lugnt ute ;) ialla fall körde vi igenom allt i princip som går att träna ute och avslutade såklart med fika, vad annars? hehe. swatch blev trött och lagom till att regnet öste ner hann vi komma därifrån lagom stelfrusna. en kort stund var vi hemma sen var det iväg till lördagsmiddag hos mormor och morfar. nu är vi hemma och trötta och dags att ladda om inför morgondagen :)
(räknade ut att vi nästan varit ute i 5 timmar i detta regnet idag, åh vad härligt med höst...;))
 
swatch framför havet
promenad till vattnet bland alla mysiga höstträd
en paus framför slottet
trots det dåliga vädret var det rätt fint därute!

Kommentarer

  • Vivi-ann Niklasson säger:

    Hej vad min goa !!
    Vad mysigt i går kväll, en duktig vovve. Vad fina ni är på promenaden, förstår att ni är trötta. Hoppas att ni sovit gott, för i dag blir det ju russel hemma med alla människor. Morfar och jag skall gå och titta på Anton som skall spela handboll. Anna hämtade pojkarna vi 10.30 tiden Så nu sitter jag framför dagsmaskinen och tänker då alltid på dig. Vi ses senare i dag.
    Kramar
    Mormor

    2012-10-14 | 12:01:59

Kommentera inlägget här: