Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

höst

Kategori: Allmänt

hösten är defitivt här! dagen kan börja med strålande sol för att sedan spöregna. härligt! eller inte!
i veckan har vi varit och lekt och tränat på swatch favvoställe här i stan, han var dock inte lika glad när han fick tvättas för han blev så svart men oj vad lycklig han var att få springa i leran och allt! riktig lycka att kolla på.
nu i helgen har vi varit ensamma hemma o mååånga promenader har det blvit. han var lite fundersam när det vvar jag som skulle gå innan skolan med honom. vi hade sån skön promenad i perfekt höstväder, dock när jag kom hem var det spöregn så då var det inte lika mysigt, men skönt ändå.
igår spenderades hela dagen hos farmor och farfar med kusin, en mysig dag och swatch var glad och nöjd att vara där. kul att inte alltid gå ensam på promenader, utan ha lite sällskap med var roligt både för mig och swatch.
idag gick vi ut i strålande sol men mitt under kom världens störtskur som tur var gick den över rätt fort så man han inte bli helt genomblöt i alla fall. sen tog vi en tur på kungsmässan och som vanligt tusen kommentarer om hur söt och duktig och så "såna hundar" är. swatch gillar att visa upp sig i alla fall.
 
Det var allt för denna gången, nu blir det myskväll och plugg!

Kommentarer

  • Vivi-ann Niklasson säger:

    Hej goa du !
    Vad mysigt att du och vovven kom och åt middag, Det är alltid lika mysigt när ni kommer in genom dörren och bara finns där. Snart är det lördag igen och då kanske vi ses igen. Skall tänka ut något att äta som du gillar får tänka lite.
    Kramar
    Mormor

    2012-10-08 | 17:45:35

Kommentera inlägget här: