Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

vååååååååår

Kategori: Allmänt

äntligen är våren här! så himla jävla härligt! var ute på en promenad med swatch innan och det var riktigt varmt och härligt, lite varmt enligt swatch. Märks också att alla andra också tycker det, det är hundar överallt. Underbart värre, om bara lite mer än en vecka har jag lov, kan inte besktriva hur mycket jag längtar dit. har fortfarande massor i skolan, tunga och stora arbeten men snart är det över :) får bara hoppas att det håller sig så till helgen ska jag försöka att äntligen komam till skogen igen! ;)

Kommentarer

  • Vivi-ann Niklasson säger:

    Hallå miott lilla hjärta !!

    Du svär !!! Det gör väl aldrig jag ? vilket som så är det härligt väder, har krupigit i berget vid garaget, några decimeter snyggt övrigt som f---!

    Men det kommer fler dagar. Överransträng nu inte gossen inför påsken lilla du, här blir det springa av om han och du vill. Själv skall du också ta det lite piano så du är pigg i Påsk.

    Jättekram från en skruttig

    Mormor


Kommentera inlägget här: