Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

lördag

Kategori: Allmänt

idag är en seg dag, både jag och swatch är riktigt sega sen igår och ingen av oss hade någon riktig lust att gå upp idag ;) väderet är trist o grått och till största del kommer den här dagen bestå utav plugg, eller ja, borde iaf.. vi körde en omgång spel förut, idag ett som vi köpte i början av året på my dog mässan, det är inte använt så mycket och det är väldigt svårt för swatch så det gör också att det inte alltid är lika "roligt" att ta fram det. han klarade det iaf två gången tills han typ gav upp, då var han trött. blir nog annars bara promenad sen orkar inteidag och har ingen lust för någon speciell träning. har en del tunga skolarbeten kvar nu innan påsk så får sätta mig och verkligen skriva på dem.. ser iaf fram emot ikväll, då blir det ben ´n´ jerry kväll:) gott, gott:D

Kommentarer

  • Vivi-ann Niklasson säger:

    Hallå mitt lilla hjärta !!

    Det verkar varit en tuff dag. Ta inte ut er för mycket. Kan du använda spelet i Påsk ? Då är ni ju lite utvilade. Var rädd om dig och ta inte ut dig, lagom är alltid bäst.

    Kramar till er båda kära

    mormor


Kommentera inlägget här: