Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

det finns inget bättre sätt att ta en paus

Kategori: Allmänt

idag har varit en riktigt sån plugg dag, har skrivit nästan 3 datorsidor på arbetet om andra världskriget och har suttit i sådär lagom nästa 4 timmar... tog däremot en paus förut som var helt underbar!! tog en promenad med swatch i det fina vädret. hade det inte blåst som det gör hade det varit perfekt, men man ska inte klaga! släppte honom en stund för lek och han var så lycklig, man kan inte bli annat än lycklig själv. passade på med lite träning och helt plötsligt dök en gammal barndomsvän upp som jag inte träffat på ett tag, jättekul att ses och det blir direkt som det var när vi var små :) knasiga swatch som fortfarande hade världens chans att leka, springa, jaa allt han ville i princip tyckte jag var tråkig och gick och la sig(!) toppen, även om han visade att han inte tyckte det var så roligt ;) han tyckte däremot det var kul att hoppa upp och kram min kompis som han inte har sett på lääänge, knasboll. helt plötsligt blev den korta promenaden och pausen över en timme lång, aja roligt var det och skönt att rensa hjärnan lite också

Kommentarer

  • Vivi-ann Niklasson säger:

    Hej mitt lilla goa hjärta !!!

    Vilken tuff pluggning du haft, men kul för dig att träffa en gamal kompis. Här i köker håller Anna och Johan på att laga middag just nu, spännande värre.

    Agnetha och Bengt var här och drack kaffe med gudago jordgubbstårta, gottigott !!

    Kram min lille killkompis !

    Kramar

    mormor


Kommentera inlägget här: