Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

Fredag, äntligen helg!

Kategori: Allmänt

Fredag idag, så skönt! Dagen har bestått av intervjuer så swatch fick följa med och jobba. promenaderna dit och hem var inte det enklaste då jag fastnade hela tiden, tur att swatch är tålmodig även om han tyckte det var lite jobbigt ibland. I alla fall gick det det bra under intervjuerna även om swatch som vanligt tycktes att det är lite jobbigt att inte få hälsa ;) nu ska swatch och jag ha en riktig mysig kväll dock bara ta det lugnt, en mysig helg väntar och om 5 dagar har jag julloooov!

Kommentarer

  • Vivi-ann Niklasson säger:

    Hej min goa !!
    Hoppas helgen blev så mysig som du önskade. Det var hur kul som helst att vara på Liseberg med er alla och vovven fick följa med till oss sedan, alltid likamysigt. Nu är det ju riktigt skitväder igen blask, blask och blåst, typiskt julväder. Men vi vill väl ha lite vitt och några minusgrader inför julen i alla fall. Man mår bättre då och med lite, lite vitt kan du ju ta dig fram. Om fyra dagar har du sovmorgon i många dagar det blir väl gott eller hur. Ha det gott resten av veckan så syns vi snart igen,
    Kramar
    Mormor

    2012-12-17 | 18:18:23

Kommentera inlägget här: