Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

Amundön

Kategori: Träning

idag åkte jag och min kära mamma till stora amundön. först kändes det rätt konstigt att där jag är med mina kompisar på ågrenska rätt ofta har jag helt plötsligt hunden vid min sida.. solen stekte iaf och det var alldeles lagom mycket folk ute. vi gick igenom hagen och en bit i en skog och det var hur härligt som helst!
vi tog sedan en fika precis vid havet och swatch låg så skönt brevid och bara kollade på allt folk runtomkring. solen till och med nästan brände i ansiktet! våren är här! det var även skönt att det faktiskt bara var jag, swatch och mamma, det händer inte så ofta. mysigt var det och jag måste ta ett mycket större ansvar över swatch eftersom jag måsta klara honom själv på vissa plan, då går det ofta bättre faktiskt, även idag.
vi satt o fikade i nästan en hel timme tills vi var tvungna att gå och det var så härligt att faktiskt, nä nu mååste vi gå, det är inte ofta det blir så!

swatch lunkar på brevid mig:)

står och kollar mot klipporna och havet precis brevid

swatch undrar varför man alltid ska ha framme den konstiga kameran;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: