Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

det gav resultat

Kategori: Allmänt

I torsdags var vi ju och spårade, eller Swatch spårade. Jag vågade inte hoppas på någon förbättring egentligen men gladerligen blev det de! I helgen när jag varit ute med honom har behovet att springa av sig på det sättet ändrats, han har inte varit i sin vanliga bubbla utan faktiskt varit lätt kontaktbar och varit intresserad av vad vi skulle göra. Stor skillnad! Det har varit roligt att träna igen, och det var lääängesedan!! 
 
I måndags och i tisdags blev det inte så mycket med Swatch av olika anledningar så förväntningarna på att han skulle kunna uppföra sig bra idag när vi träffade hundvänner i inomhushallen var inte höga. Fel hade jag. Lugnare än vanligt var han. Även om han fortfarande skällde lite då och då så var det inte hela tiden, det gick att jobba med honom.Även om det såklart inte har skett några under, han blir ju liksom inte en helt annan hund så är det skillnad.  Äntligen har vi kanske hittat det som krävs.
 
Igår på inomhusträning kom även en från assistanshundskolan och berättade om hur de tränar ledarhundar, riktigt intressant! Intressant att se skillnad/likheter och se hur mycket och fort de lär sig. Lärorik dag! idag har jag äntligen gått på påsklov också, eller imorn på riktigt för då ska de sista arbetena vara inskickade. Sen har jag och Swatch en hel vecka att bara umgås och ha kul tillsammans.

Kommentarer

  • Vivi-ann Niklasson säger:

    Hej goa du !!
    vilken bra vecka och skönt med påsklov. Nu är det bara gottt läge som gäller för dig. Han kan träna här i Apelvik också.
    kramar
    mormor

    2013-04-03 | 08:21:31

Kommentera inlägget här: