Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

Assmöte

Kategori: Maj 2009


Swatch fick igår följa med till mötet med assistenterna vilken han tyckte var skittråkigt (jag med ;) )
så han la sig ner och låg i princip hela tiden förutom när han vände sig om.. Det här hade han aldrig klarat för några månader sen så är riktigt nöjd med honom, han är ju utbildad just för att kunna hänga med överallt 

uppletande

Kategori: Maj 2009

Har studiedag idag så är hemma. vi träffade linda och shiva och gjorde uppletande/spår i skogen för att trötta ut deras huvuden. första gick toppen, andra gick lite sämre fast han klarade det iaf. sen tog vi en promenad tillsammans vilket var mkt mysigt, det är så mkt roligare att gå tillsammans med någon än själv och det är nyttigt för hundarna också. ikväll ska swatch med och jobba när jag ska på möte med assar så hoppas att han har lust att bara vara där med mig..

igår var jag på en mkt intressant föreläsning heeela dagen med en av nordens främste vargforskare som pratade om vargar och hundars beteende mm vilket var mycket intressant, man var dock helt slutkörd i huvudet efteråt ;)

.

Kategori: Maj 2009

Ja vad ska man säga? det har inte hänt så mycket här det sista förutom det vanliga typ, har knappt suttit vid datorn förutom i skolsyfte så har inte heller haft tid att blogga och inte heller något att blogga om.. det är det vanliga som händer, han hjälper mig så gott han kan och det lilla gör det så mycket enklare för mig och vi tränar för att han ska lära sig det bättre och nya saker.

taxi

Kategori: Maj 2009

som sagt vi åkte färdtjänst i onsdags vilket gick rätt bra, såklart var det ju samåkning dit men han fixade det bättre än jag trodde när hon först skulle komma in och sedan gå av före oss. han stod dock upp större delen av resan och han stod där golvet lutade så han gled liksom med i svängarna så han var lite trött sen.. hemvägen sprang han först in i taxin så han verkade väl gilla det kanske, han var mer säker och vågade även kolla lite hur det såg ut och så och låg ner iaf en liten stund.
dagen hos farmor och farfar var väldigt mysig! han gjorde en rolig sak när vi kom hem från promenaden och skulle ta av mina vantar då han satt sig ner och satt båda tassarna mot permon och drog bakåt när ena vanten satt fast

Slottskogen

Kategori: Maj 2009

Idag  var vi i slottskogen med en massa andra hundar och träffades och tränade
För oss gick det väl helt okej, hade kunnat gått bättre men det var iaf väldigt kul att träffa alla igen! det var ju
ett tag sen då jag alltid är upptagen(oftast skola) när de ses och träffas så det var väldigt kul nu när jag har lov!

Imorn ska vi en tur till farmor och farfar och då ska vi för första gången åka färdtjänst, får väl se hur det går.. skriver säkert om hur det gick senare