Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

Gruppträff i varberg

Kategori: Maj 2009

idag var vi på gruppträff jag och swatch :) och det roligaste var att vi klarade det själva idag! ;D att inte ha en assistent släpandes efter var såå skönt, att få vara själv med hunden och vänner några timmar var helt otroligt härligt och att vi klarade det utan problem:)
Det var kul att träffa alla idag igen med alla hundar, det är inte så ofta vi e med men det är verkligen roligt :) fast det kom världens störtskur som var mindre rolig när swatch försökte skälla sig bort från regnet och man blev genomblöt verkligen! man kunde krama ur alla kläder efteråt.. men det var trevligt ändå, lite regn skadar aldrig

I´m back

Kategori: Maj 2009

har varit hemma ett tag nu men ingen lust att blogga..
Hade iaf en toppen resa men saknade swatch otroligt mycket och lättare blev det inte av att jag träffade flera servicehundar därifrån. det var iofs kul att se skillnader men jag har fortfarande inte riktigt fattat deras "regler". alla verkade ha lite olika med sånt att hälsa på andra människor osv..  men det kanske bara såg ut så? vet inte..

här hemma har det inte hänt så mycket, igår var jag hos johanna och han fick följa med för första gången vilket var kul :)

bloggar när jag har något  mer intressant..