Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

läääääääääääängesen!!

Kategori: Maj 2009

Nu var det hur längesen som helst som jag skrev! Det har hänt väldigt mycket sedan sist kan man säga! tyvärr har inga bilder tagits..:/
Vi har tränat på som vanligt förutom att vi har bytt instruktör. Vi har också träffat en hundkompis här i kungsbacka som tränar sin hund till diabeteshund. det är verkligen jättekul att träna med andra!
orkar inte rabbla upp allt som hänt sedan sist men kan berätta om vad som hände idag :)
Idag åkte vi in till jul på liseberg för att träna med soshundarna. vi kom dit och swatch var lugn. sen gick vi runt en bit och han gick fint utan att bry sig om allt folk runt omkring. sen gjorde vi platsläggning fast swatch fick sitta upp eeftersom han inte är så pigg på att ligga ner. jag stod på typ en meters avstånd när en gick emellan och han satt kvar, han satt kvar en stund till och var helt tyst, sen gjorde vi en till lite längre bort och då gick det massor av folk mellan oss som sparkade på snön men han satt kvar. vi gjorde också hundmöten, de gick väl sådär, det låg massa godis på marken så han ville mest leta efter dem. sen tog vi en fika och han satt brevid mig utan att skälla ett enda skall! sen gick vi runt lite även bland djuren och det gick toppen!
här hemma hade jag tappat massa saker som jag inte orkade bry mig om men när jag vänder mig om står han där och håller det jag hade tappat! :)
Jag har verkligen världens bästa hund! :D