Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

hundparty

Kategori: Maj 2009

i onsdags var jag på hundparty hos linda vilket var riktigt roligt. Det var en där som visade olika saker som leksaker, klövjeväskor, spel/tankegrejer och lite mer. jag köpte lite smått och gott bl a ett spel och en aktiveringsboll som vi nu har testat, spelet passade swatch perfekt då han skulle putta bort med nosen kan man säga en sak så får han godis och sedan en boll som man lägger godis i och sedan får han putta runt den för aatt få ut godisarna. Han är ju inte känd för att vara den smartaste hunden i stan då han ibland kan vara rätt korkad och "blond". men efter typ en timme klarade han bollen iaf (som egentligen är tänkt för typ valpar och så tror jag de sa, vi har den som han egentligne ska klara men har fattar inte och går bara därifrån:P) han blev trött iaf och det var ju meningen så aa

Gaaaaaaaaaaaaaaaaah

Kategori: Maj 2009

idag var vi på ikea med linda och shiva vilket var riktigt trevligt :) swatch skötte sig både perfekt och helt som han inte ska så är varken nöjd eller inte.. just nu snurrar många tankar om honom och det är rätt frusterande, att ha hund är det bästa som finns i hela världen men det är mycket runtomkring som man oroar sig för, tänker på, är frustrerad över osv. vi har en "stressig" period nu ett tag framöver sen är det här över, jag hoppas på att det kommer vara positivt men det vet jag inte än.. får väl se.. längtar iaf tills dess och hoppas på det bästa men är väl inte så säker på det.

förresten vem läser här egentligen, ska jag ha kvar bloggen eller ska den bort? känns inte som om någon läser här längre? aja tiden får väl utvisa om den är kvar eller inte..

..

Kategori: Maj 2009

Haha swatch är för rolig ibland, jag bad honom precis att stänga min låda (vilket jag precis lärt in), han stod och funderade lite snabbt vad det var han skulle göra sedan flög svansen upp och började vifta hysteriskt och lådan var inputtad! :) jag tänkte då kan ju passa på att träna lite mer så att det sätter sig helt med att stänga lådan men när jag ska öppna så kommer han med nosen och putter igen den innan den ens har öppnat sig ;) när den väl är uppe viftade han så mycket på svansen att han rev ner saker så då fick han hjälpa till med det också och han var överlycklig :D man får en sån härlig känsla i kroppen när man ser den glädjen att få hjälpa till.
I helgen har jag planerat att han ska få jobba så får se hur mycket han orkar och hur bra det kommer att gå, hoppas på det bästa ju.
Vi körde rally i onsdagskväll ttillsammans med linda och shiva och det gick ju helt okej fast det börjar bli tråkigt med höst för snart får vi lägga ner rallyn till våren för det går inte så bra att köra på gräs längre.:/
Höll också på att missa planerna i helgen precis då min perrmo är sönder och en motor behöver bytas ville han ta den idag och ha den i 10 dagar!! det var inte okej kan jag ju säga och han skulle ändå bara ha den ståendes till på tisdag då de hoppas ha fått hem en ny motor! stört!! aja nu har jag iaf en trasig permo hemma men den går attt köra så imorn bär det av till en mysig dag på ikea med linda och shiva <3