Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

bättre dag imorgon

Kategori: Allmänt

okej, idag asså.. detta har varit en sådan dag man önskar att man stannade kvar i sängen och bara väntade in nästa dag.. sådana dagar som alla har vare sig vart dem är, om det passar eller inte, vissa dagar är helt enkelt inte roliga, helt enkelt inte bra, vissa dagar vill man bara dra täcket över huvudet och blunda. det bästa är att man vet att det kommer gå över, det kommer komma bättre dagar, sådana dagar man skrattar åt dessaa tråkiga dagar.
 
tankarna efter denna dagen snurrar, så mycket har hänt samtidigt som det också bara har varit en helt vanlig sketen tisdag.
funderingar över skolan, hur fel det kan bli, hur det kunde vara så perfekt för ett år sedan men så operfekt nu. hur viktiga de runtomkring är, hur småsaker som de gör kan betyda så mycket, småsaker som kan göra att ett leende håller i sig.
 
Önskar ibland att vara i swatch tillsynes okomplicerade värld, där största problemet idag var att han tyckte jag var snål med godis när han jobbade tidigare idag. Att få den lyckan över en pinne, lite snö och bara få vara, ja en rätt okomplicerad värld helt enkelt.
 
nä usch är nog mest trött så ser framemot att det är sovmorgon imorgon! då är det en ny dag med nya möjligheter!

Kommentarer

  • Vivi-ann Niklasson säger:

    Hej min goa !!!
    Ny dag nya tag ! Det är för jäkligt med jobbiga dagar det tar så mycke kraft från en, men som tur är går även dessa sketdagar över får man väl säga.
    Men en go sol för mig är du antingen bra eller dålig dag.
    Kramar
    Mormor

    2013-01-17 | 12:34:20

Kommentera inlägget här: