Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

höstlovet

Kategori: Allmänt

och där var sista lovdagen snart slut, eller ja det är ju en hel kväll kvar men nu är det ju "bara" helg. Mycket har hänt och det var behövligt med lov, några saker mindre att göra när skolan drar igång i alla fall.
swatch fick träffa sin kompis wilma i onsdags och tog en promenad i kbaskogen, riktigt mysigt och båda hundarna var glada över att ses. igår var vi på inomhusträning med härliga hundvänner, så skönt att träna inomhus ibland. En annan sak som är skönt med inomhusträning är att ioch med värmen och plant underlag kan jag klara mig bättre själv, det stärker självkänslan något oerhört! Swatch var så trött efteråt hem i taxin så han somnade på stört.
Idag var han med på möte och sov genom hela, gårdagen tog hans krafter kanske? ikväll får bli en lugn kväll så det blir fredagsmys med swatch! vi båda behöver nog ta det lite lugnt..
tyvärr har det inte tagits några bilder så får bli ett tråkigt inlägg med bara massa text..

Kommentarer

  • Vivi-ann Niklasson säger:

    Hej goa !!
    I bland behös inga foton bara att höra hur bra ni haft det.
    De gamla bilderna på FB var för söta på er båda två.
    Goekramar till er båda
    Mormor

    2012-11-04 | 19:03:36

Kommentera inlägget här: