Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

My Dog dag 2

Kategori: Maj 2009

idag har vi varit på my dog igen. han skötte sig ännu bättre idag när det inte var så främmande för honom.. var där med en annan kompis idag som vi mötte där så fick bra och svår träning att inte få hälsa på någon han tycker om när täcket var på. vi började med att gå till ett ställe där jag träffade min gamla instruktör! :D jätteroligt att träffa henne, har inte träffat henne sedan examen så det är längesen! träffade även några andra så vi stod och pratade en stund vilket var kul att prata med dem blir inte så ofta eftersom jag går i skolan när de har sina träningar vilket är synd. det är mycket roligare och träna tillsammans än ensam och det är det vi behöver mest... men iaf så fick swatch testa något nytt, tror det hette flying ball eller något.. vi kunde iaf bara göra grunderna eftersom det var första gången men kanske ska köpa en sådan och göra själv. det var instruktören som gjorde med honom vilket han tyckte var jätteroligt så han flög fram och tillbaka av lycka ;) också av att få göra något nytt utan de kraven han har när han jobbar. vi gick sedan vidare och gick och kollade på allt, det roligaste är nästan att bara kolla på alla hundar för det är verkligen hundar överallt!
några timmar därinne blev det så båda är trötta så nu blir det snart filmkväll med mina kära syster:) imorgon väntar ännu en dag på My Dog men det blir den sista för i år. lite tråkigt att det bara är en gång om året men men ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: