Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

inomhushall

Kategori: Maj 2009

idag har vi varit och tränat inomhus!! :) en jättebra inomhushall för hundträning i Angered, (precis vid skolan, kändes rätt konstigt att vara där utan att vara i skolan ;). ) eftersom det var 13 minusgrader ute idag passade ju det helt perfekt att vi hade bokat där idag. en rätt stor hall var det med konstgräs och varmt var det, extra plus där ;) lätt att köra och eftersom alla hundarna kände varandra och det fanns inga sätt komma bort kunde han var helt lös och det klarade han galant! det var skönt att slippa ha lina eller koppel och han skötte sig kanonbra, även när de andra lockade på honom. han är dock en fegis när alla skulle få springa och leka en stund, han stod hellre kvar vid mig än att få leka med de andra. det är ju liite obehagligt när de vill brottas, min lilla fegis! all träning vi gjorde gick toppen, vissa grejer behövs såklart läggas mer tid på än andra men är riktigt nöjd och stolt över honom! nu ligger han här brevid mig helt slut men ser rätt nöjd ut ändå.

ha en bra helg!

Kommentarer

  • Vivi-ann Niklasson säger:

    Hej älsklingsgoa !!

    Vad gott du haft det i dag hjärtat, kul att allt gått bra i dag. då får man lov att vara lite trött hur är det med dig trött eller ???? I morgon är du jättepigg trots att vi har det svinkallt.

    krtamar

    Mormor


Kommentera inlägget här: