Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

det lider mot ett slut

Kategori: Allmänt

åh vad jag inte vill börja skolan igen!!!! vill fortsätta ha lov, lägga massa tid och ork på swatch, bara göra det jag vill göra. önskade att lovet fortsatte eller att ialla fall att jag skulle ha lite mera fritid nu när skolan börjar. jaja finns inte såmycket mer att göra än att ta vara på de sista 3 dagarna som är kvar.

nu i veckan har det bland annat blivit en massa härliga skogspromenader, vi har spårat, varit i stan och träffat en gammal assistent som swatch blev överlycklig av att träffat, gått promenad med en gammalklasskompis och hennes hund och varit på det sista Lotta på liseberg. sammanfattningen är att  en härlig vecka har det varit!

Kommentarer

  • Vivi-ann Niklasson säger:

    Hej lilla goa du !!

    Ja nu börjar vardagen igen, du kommer att fort vänja dig och komma in i rutinerna igen. Lilla vovven får ju också nya rutiner att vänja sig vid. Ingen go matte hela dagarna. Men vi kanske kan ses, du går väl ut på promenad nån gång åt vårt håll.

    Kramar

    Mormor




Kommentera inlägget här: