Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

snart så

Kategori: Allmänt

snart är det lov, man kan säga att lovet har börjat idag eftersom vi inte behövde komma till skolan ifall man valde en speciell uppgift. den ska vara inne i kväll så är ju inte helt ledig men ändå. Imorn börjar det på riktigt och när mitt lov börjar slutar swatchs ;) hans först uppgift blir att följa med på assmöte, inte hans favorit men han tycker om när han får följa med. När jag har lov får han inte många lugna stunder ofta eftersom jag inte tycker om att bara sitta hemma och inte göra något ;) just nu ligger han fortfarande i hallen och sover, han går alltid och lägger sig igen efter frukost och morgonpromenad och han vaknade knappt när jag kom upp, han laddar väl upp inför kommande vecka ;)

Kommentarer

  • Vivi-ann Niklasson säger:

    Hallå hjärtat !!

    Ladda upp för Påsken nu, MEN håll dig hårt i gossens halsband om du går ut i morgon Skärtorsdagen, Alla kärringar flyger då, så se upp !!

    Vill ju se dig här på långfredag.

    Kramar

    Mormor


Kommentera inlägget här: