Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

Ikea

Kategori: servicehund

idag tog vi en tur till ikea då lite saker behövde inhandlas och lilla swatchen fick följa med. han skötte sig jättebra trots att händer som sticks fram för att klappa, nyfikna blickaroch allt. fick en hel del frågor idag vilket var ett tag sen, hellre att de frågar än att de bara spekulerar så det blir fel.. avslutade med en korv och glass som swatch var räätt sugen på, haha. passade även att ta en promenad bort till arken zoo som bara ligger några hundra meter bort typ och det uppskattadesutav swatch;) nu sover han brevid mig, mycket att kolla på när man är o handlar.
har även bara tre dagar tills jag är fri ifrån skolarbeten o sånt i över elva dagar!! längtar kan man säga...

Kommentarer

  • Vivi-ann Niklasson säger:

    Hallå lilla goa du !

    Du gillar shopping du eller hur ? Klart att inte gossen gillar det, han får ju ingen korv o glass. Men han får väl skämmas bort någon annastans. Gott för dig att lovet närmar sig. Snälla !! Gå inte ut torsdag kväll, kärringarna flyger ju då, vill ju att du skall komma hit på fredag.

    kramar till mitt lilla hjärta

    Mormor


Kommentera inlägget här: