Fragrances SWATCH

En blogg som i huvudsak handlar om livet med assistanshunden Swatch men också om vardagen med SMA. En blogg med glädje, frustation, ilska, lycka och allt däremellan.

:)

Kategori: Maj 2009

Det har varit än lång helg men det har hänt mycket roligt.
Igår åkte vi först till Landvetter för att säga hej då till min syster som åkte till Frankrike för att jobba och då fick swatch följa, såna tillfällen är dem bästa när det inte är träning utan han får bara hänga på och det klarade han galant.
sen åkte vi till McDonald´s i Alingsås för att äta, vilket är sååå äckligt efter alla gånger vi har tränat på McDonald´s... dit fick han också gå med, först ville han jaga alla flugor som flög men när han blev tillsagd att ligga ner så la han sig ner och låg där tills vi gick. sen åkte vi till sollenbrun vilket kändes som världens ände:P där ska han bo i några dagar när vi är i USA och vi fick se hur han kommer och ha det osv.. han kommer ha det super tror jag, det var en gård med hästar höns kaniner osv och stora hagar han kan gå lös i så det kommer bli super.
Idag har vi tränat rallylydnad med linda och shiva vilket var jättekul! sen åkte vi in till stan och tog en glass och hade en mysig pratstund!:)
Nu sover swatch som en stock brevid mig;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: